Оборудване за подготовка и извличане на злато и други благородни метали

Logo Sepro ОМИМ ЕООД е изключителен представител на Канадската фирма SEPRO за българския пазар. Ние предлагаме пълна гама оборудване за подготовка и извличане на злато и други благородни метали по гравитачен метод. SEPRO са специализирани в производството на пълна гама FALCON центробежни гравитачни концентратори за добив на злато и минерали, скрубери и барабанни агломерационни машини и  мелници.   


FALKON® Гравитачни концентратори

falcon-uf-1

ОМИМ ЕООД предлага 3 модела гравитачни концентратори Falcon: Полу-Партиден (SB) концентратор, Непрекъснат (C) концентратор и Ултра Фини (UF) концентратор. Всеки модел е уникален по начина, по който събира и произвежда концентрата, а общото между трите модела е че те разчитат на въртящ се резервоар (бокал) за да генерират високи гравитационните сили. Тези големи гравитационни сили имат за цел да използват разликите в плътността на частиците, давайки възможност за по-чисто и много по-фино разделяне на материала.
 Ние предлагаме пълната гама оборудване Falcon - от малки преносими устройства за лабораторни тестове, до концентратори за обработка на над 400 тона на час.
 С високо професионален международен екип от представители на 6 континента в целия свят, нашите партньори от Sepro Ви гарантира отлично обслужване и поддръжка след продажбата на всичките си Falcon продукти. 

Гравитачни концентратори Falcon - трето поколение гравитачни сепаратори.

falcon-c-main-page

  Първо поколение - Коничен въртящ се резервоар (бокал) проектиран без флуидизирано легло - не намери приложение поради ниската обработка на продукт и компактност.
Второ поколение - Коничен резервоар с флуидизирано легло. Коничната форма резултира в неравно флуидизиране и така се увеличава подситовия материал като се допуска вариране на скоростта чрез дизайна (обикновено 60G). Неравномерното флуидизиране резултира в уплътняването на леглото и загубите на злато. Проблемите свързани в второто поколение концентратори стават по-лоши с нарастването на диаметъра на резервоара.
Трето поколение - двустепенен дизайн на резервоара (бокала) позволява равно флуидизиране под каквато и да е гравитационна сила (G-force). Тези 3-то поколение центробежни концентратори притежават следните предимства:
- Могат да бъдат оптимизирани от 50 до 200G's, за разлика от дизайна на 2-то поколение.
- Значително намалява изискването за флуидизирана вода
- Вертикална зона за събиране минимизира износването и позволява постоянна флуидизация, дори и при висока сила G-Force
- Максимално възстановяване на ултрафини частиците
- Минимални разходи за резервни части поради използването на висококачествени производствени продукти и материали
Споменатите по-горе характеристики са достъпни само на 3-то поколение машини Falcon SB и наистина
постави Falcon концентратори в лидерите на производителите на такова оборудване.


 Мелници задвижвани от гуми.

Sepro Mill General 01

Ключови предимства
• Кратки срокове за доставка с цел да се сведе до минимум времето на строителния проект.
• Ниско монтажни разходи - няма големи фундаментни изисквания, от тук се  намалява  количеството на използваният бетон (особено важно при по отдалечени места).
• Няма критични компоненти, като например пръстен зъбни колела, верижни предавки, стоманени колела или осеви Sepro mill 10лагери.
• Стандартните компоненти са готови на склад с цел за да се сведе до минимум всякакъв престой.
• Използваните тежки камионни гуми лесно могат да бъдат закупени на местно ниво.
• Частите са предварително монтирани и тестван за това да има никакви изненади на място за монтажа.
• Гумени облицовки на втулката са проектирани за дълъг живот и лесна смяна.